Midsommerfest 2017

Midsommerfest den 14-6-2017

Igen i år havde Menighedsrådet for Dianalund kirker sammen med NOOB arrangeret en Midsommerfest. Først en lille andagt i Niløse Kirke hvor der var korsang af kirkens korpiger. Siden hen med andagt af vores to præster Judith og Bo.

Derefter gik man til Niløse Skole, hvor der blev grillet eget kød. Dertil salatbord lavet af Menighedsrådet og siden kaffe og kage med friske jordbær.

Og ikke midst at forglemme dansen om Majstangen med diverse børne- og sanglege, hvor især de ældre stemte højlydt med på de gamle sange akkomponeret med Ib Jensen og Klaus Aagerup på harmonikaerne.  Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 12:13

(fortsat) vedrører alle medlemmerne, kan du evt. skrive til mig, så kan jeg lægge dit indlæg under menupunktet "Nyheder". Hilsen Jens-Jørgen

...
17.11 | 12:11

Hej Gert. Nej, det ved jeg ikke. Der er 160 tegn. Hvis du skal bruge mere kan du evt. afslutte med at du vil fortsætte. Hvis det er noget der (fortsætter)

...
16.11 | 22:08

Jens Jørgen Christensen. Ved du hvorfor man har valgt at holde antallet af mulige indtastninger på 159? Kan det ændres? Nogen gange har man brug for mere!

...
07.09 | 11:44

Hej Malene
Du skal kontakte Sorø kommune, Birgitte Wibe Bennedsen, mail: bwm@soroe.dk. Se ovenfor.
Hilsen Jens-Jørgen

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE